Tilbage til oversigten

Dive Resort Fyn

Mål: en tresproget hjemmeside til tyske turister, der promoverer dykkerture på Fyn.

Jeg stod bag oprydningen på, og det delvise redesign af siden op til BOOT messen i Tyskland, 2017.

Siden var originalt sat op til at have en checkout-proces, hvorigennem man kunne købe samlede pakker med overnatning og dykkerture – men den var aldrig blevet gjort færdig. Så jeg startede med at fjerne en hel del af den halvfærdige funktionalitet, og gå tilbage til at oprette indholdet som infosider.

Derudover skulle jeg oversætte indholdet, så det var tilgængeligt på tre sprog: dansk, engelsk og tysk.

Eftersom dette er en WordPress-side, havde jeg fordelen af at kunne arbejde med oversættelserne i pluginnet WPML. Dog var jeg nødt til at lave hele opsætningen om, da den tidligere installation var fejlbehæftet, så dansk altid blev vist på enkelte af de sider der egentlig skulle være på tysk. Derfor var jeg nødt til at rekonfigurere WPML, og sætte en del sider op fra bunden af også.

Men jeg kan stadig varmt anbefale WPML til andre – det er en #1 plugin – så længe det er korrekt sat op (hvilket det eventuelt er en god idé, at få professionel hjælp til).

Som en sidebemærkning kan jeg tilføje, at hjemmesiden også inkluderer et link fra forsiden til mit tresprogede interaktive dykkerkort over Fyn, som jeg har programmeret fra bunden af.

Dive Resort Fyn

Skriv et svar

Er du interesseret i et samarbejde?