Tilbage til oversigten

Fashion Online

Mit eksamensprojekt fra SDE. 1 uge – både custom CMS og frontend.

Dette er min eksamensside, som jeg havde 1 uge til at lave fra bunden af, og bagefter skulle forsvare både skriftligt og mundtligt, og som skaffede mig et 12-tal.

Dele af siden var obligatoriske at lave, og dele var valgfri. Jeg havde tid nok til at nå det hele, og tilmed finpudse på designet og gøre det responsivt – hvilket ikke var en del af opgaven.

Meget af funktionaliteten er selvsagt ikke synlig på siden, men er gemt bag et login (formularen i øverste højre hjørne). Bag login gemmer sig kontrolpanelet, jeg kodede fra bunden af, hvor både aministratorer og retailere kan administrere indholdet på siden – tilføje, redigere og slette produkter, billeder og nyheder – checke deres inbox for beskeder (som potentielle kunder kan oprette fra kontaktformularer på hver retailer’s profil), opdatere deres profiler etc.

Retailerens profil kan findes ved at søge på deres navn eller placering, og inkluderer al deres stamdata samt et Google Map med deres placering.

Både spambeskyttelsen CAPTCHA på kontaktformularen, og Google Map-delen var valgfri elementer i opgaven – og det samme gælder slideren i bunden af siderne, og nyhedsbrevstilmeldingen.

Evalueringen

Jeg fik naturligvis ekstra points for at gennemføre alle opgaver – og til tiden – og for at skrive en god manual til siden, og for at have benyttet OOP (mere avanceret kode end forventet), for validering af formular-data, og for god feedback til brugerne på handlinger.

Karakter: 12.

Fashion Online

Skriv et svar

Er du interesseret i et samarbejde?