Tilbage til oversigten

Fjordstudio

Oprindeligt et online CV – som bare blev ved med at udvikle sig.

Ja, der er tale om den side, du befinder dig på.

Det nuværende design, du ser omkring dig, er det fjerde i rækken.

Oprindeligt så siden noget anderledes ud, nemlig således:

Fjordstudio - version 1
Fjordstudio – version 1

Det var en one-pager med lidt fancy smooth scrolling og GSAP animationer af hexagonerne ved load og hover. Det var sjovt at lave, men indeholdt ikke meget, bortset fra links til demoer og kontaktinformationer.

Så version 2 blev snart nødvendig:

Fjordstudio - version 2
Fjordstudio – version 2

Designet var fokuseret, og holdt i blåt, hvidt og gråt. Forsiden introducerede mig, og sluttede med en animeret skreven underskrift, for at gøre den ekstra personlig.

I forhold til indholdet, så var der sider med evner, interesser, et CV og en liste over projekter, jeg havde arbejdet på, samt selvfølgelig en kontakt-side.

Jeg var i og for sig ganske tilfreds med siden, men efter et stykke tid begyndte designet at virke mindre tidssvarende, og jeg følte, at det ikke helt illustrerede hvordan mine evner som designer havde udviklet sig i mellemtiden.

Så der kom det tredje design ind i billedet:

Fjordstudio - version 3
Fjordstudio – version 3

Dette design var totalt minimalistisk, med flere fancy UI animationer (blandt andet menu-logoet der animerede om til et kryds når menuen åbnedes).

Menustrukturen blev lavet fuldkommen om, så jeg konstant (undtagen på mobil) viste enkelte sider, jeg ønskede at fremhæve, og konstant skjulte resten bag hamburger-menuen. Det var mere fokuseret, og målrettet. Derudover blev CV-siden skrottet, og erstattet af et download-link til mit CV som PDF (hvilket gjorde at jeg ikke, hver gang jeg opdaterede mit CV, også skulle ændre det på siden – jeg skulle bare rette linket til).

Men, men, men…

Den nuværende version af siden

I august 2019, da jeg havde opsagt mit job, blev jeg enig med mig selv om, at det var på tide at gå siden efter. I lang tid havde jeg været for udbrændt til at holde indholdet opdateret, og langt de fleste af mine nyere projekter, var derfor slet ikke repræsenteret. Og desuden ønskede jeg, at gøre det lettere for mig selv at vedligeholde siden – fremfor både at skulle vedligeholde et custom kontrolpanel, og selve siden.

Derfor flyttede jeg siden til WordPress – og i samme ombæring skrev jeg alle tekster om, og oversatte dem fra engelsk til dansk. I mellemtiden var jeg nemlig flyttet sammen med min kæreste på landet på Midtfyn, og vidste at det ikke længere var aktuelt at søge job i udlandet, som jeg ellers tidligere havde holdt en dør på klem for.

Hvad angik designet, skulle det bringes ind i 2019, og oprindeligt havde jeg tænkt mig at bibeholde det tidligere indhold – men efterhånden som jeg skrev, gik det op for mig, at siden i mindre grad blev online CV, og i højere grad en freelancer-profil.

Derfor er der nu kommet højere fokus på cases, og på hvordan et samarbejde om et projekt vil være struktureret i praksis. Til gengæld er jeg som person tonet ned (om ikke fjernet, da det jo trods alt stadig er min personlige hjemmeside).

Derudover er der blevet bygget en blog på – hvilket jeg ikke havde før – for at give mig en chance for at dele mine erfaringer fra de år jeg har arbejdet med webudvikling, webdesign og e-commerce. Dette sker både for at hjælpe andre, der eventuelt står med problemer jeg selv har haft og fundet løsningen på tidligere – og for at have endnu en kanal gennem hvilken jeg kan fremvise mine evner som udvikler.

Det var en større omstrukturering, og den er kun lige gennemført – så eventuel feedback på sidens struktur og design er velkommen 😉.

Skriv et svar

Er du interesseret i et samarbejde?