Design / Webudvikling · april 4, 2015 0

Fjordstudio design – version 1

Denne version af siden (ja, det er den side du befinder dig på nu) var i brug fra midten af 2015 til begyndelsen af 2016.

Det var den første version, og jeg vidste endnu ikke helt hvad jeg egentlig ville bruge siden til. Hvilket er fair nok, for det ved jeg jo egentlig dårligt nu heller… 😉

Jeg lavede den som en one-pager med smooth scroll, og SVG (Scalable Vector Graphics) som baggrund. Hexagonerne på den første skærm rystede og blev større når man holdt musen hen over, og ved klik scrollede siden ned til den valgte sektion.

De tre sektioner der var den oprindelige version af denne side

Jeg var stadig ved at uddanne mig til webudvikler da jeg lavede siden, og SVG var først ved at opnå tilstrækkelig browserunderstøttelse til for alvor at kunne anvendes i produktion. Så jeg fik selvsagt meget ros for mit arbejde.

Men indholdsmæssigt var det jo noget tyndt. Et par ord om hvad jeg kunne. Et par SoMe links. Et par eksempler på mit arbejde.

Netop fordi der var så lidt indhold endte jeg med at lave en ny version af siden efter kun et halvt år.

Men den oprindelige version kan stadig tilgås på dette link – fordi jeg af nostalgi ikke kan få mig selv til at skrotte den helt.