Webudvikling · december 1, 2015 0

Website: Bilbixen

Dette projekt blev lavet under min uddannelse på SDE.

Besøg siden her.

Mål: skab et auktionswebsite til en fiktiv brugtvognsforhandler – med forhandler-login.

Her kommer (for en gangs skyld) en interessant og udfordrende skole-opgave. Dette var opgaven der for alvor lærte mig at bruge SQL JOINs, samt gjorde mig utroligt meget bedre til at skrive mine egne PHP-funktioner. Senere gjorde jeg endda formular-valideringen objekt-orienteret (for øvelsens skyld). Jeg må indrømme at jeg er rimelig stolt af den måde hvorpå det lykkedes mig at få automatiseret visningen af kategorier på sitet (en ny kategori vises automatisk hvis der tilføjes en bil til den), samt mit forhandler-login der tilføjer redigerings-muligheder til frontenden. Jeg fulgte ikke rigtig kravspecifikationen, da jeg var uenig i at det skulle være administratoren der kunne oprette annoncer eftersom det jo skulle forestille at være forhandlerne der skulle sælge biler på sitet, og jeg kunne ikke se meningen med at skulle lave et forhandler-login hvis det ikke skulle bruges til noget – derfor blev det som det blev, med en profil-side til hver forhandler der vises de annoncer de har oprettet, samt mulighed for at redigere og slette samt ændre billedet af bilen (og de samme knapper dukker op på selve hjemmesiden hvis man kommer ind på de sider mens man er logget ind). Administratorens rolle er i denne version af opgaven, at godkende anmodninger om oprettelse af forhandler-login, at godkende annoncer og at godkende kommentarer samt evt. oprette nye kategorier til sitet.

Forsiden på websitet