Design · januar 10, 2017 0

Design – Dive Resort Fyn katalog

Dette projekter blev lavet under min ansættelse hos Diving 2000.

Folderen skulle indeholde informationer om forskellige overnatningsmuligheder og dykkersteder, til tyske turister der var interesserede i at dykke på Fyn. Derudover skulle midtersiderne være et dykkerkort. Eftersom folderen skulle være tosproget, valgte jeg den letteste og mest åbenlyse løsning, ved at sætte indholdet op i to kolonner – den første tysk, den anden engelsk.

Side 2 og 3

For at skabe mere plads, lagde jeg overskrifterne ind over billederne, og for at skabe balance i layoutet og få tekstindholdet til at føles mindre tungt, splittede jeg det op med billeder. På hver anden side er der et billede i top og bund, og på hver anden side et eller flere billeder i midten.

Kortet er på midtersiderne, og markerer både overnatning og dykkersteder. Der er også en ikon nøgle, og et kort over Danmark, der markerer hvor udsnittet er. Kortet består egentlig af to udsnit hvoraf det ene er betragteligt større end det andet – så for at få plads, og for at tydeliggøre placeringen af dykkerstederne, er det lille udsnit skaleret op, og lagt ind over det andet kort. Boksene med info om dykkerstederne er delvist gennemsigtige, og lagt ind over kortet hvor de ikke er i vejen – så vidt muligt tæt på det dykkersted de beskriver, og hver er nummereret til at matche markørerne på kortet.

Kortet på midtersiderne

Det var en anderledes layout-udfordring at skulle sætte folderen op til to sprog – men det gav til gengæld også nogle andre muligheder, og ultimativt tror jeg at det gjorde designet bedre end det ellers ville have været.

Jeg er desuden særligt tilfreds med kortet, og måden jeg fik skaleret udsnittet med Lillebælt op, så man kunne skelne de enkelte dykkersteder fra hinanden.

Derudover kan jeg fremhæve de orange detaljer på forsiden, der virkelig giver noget kontrast sammenholdt med de grønblå vand på billederne.

Forsiden