Design · maj 26, 2017 0

Design: Summer Sale / Jagtevent 2017

Dette katalog blev lavet til et kombineret event, der samtidig var sommerudsalg og UV-jagt uge. Derfor er det sat op i flere dele. På forsiden er der særligt nedsatte varer – og på de første to sider er der bl.a. en kalender over events i forbindelse med udsalget og jagtugen, samt en indholdsfortegnelse, da dette er et længere katalog. Derefter kommer en dobbeltside med to fremhævede emner: en testdag for en ny dykkercomputer, og et tilbud på et komplet sidemount sæt. Resten af kataloget består af dobbeltsider, der hver er en kategori af produkter (masker, våddragter etc.). UV-jagt indholdet kommer til sidst i kataloget, efterfulgt af en annonce for en dykkertur til Malta, en side om en ny bogudgivelse – og en bagside med et generelt tilbud på børneudstyr.

Side 2 og 3
Side 4 og 5

Noter om designet

Det er svært at placere et baggrundsbillede på forsiden, da der som regel skal produkter og/eller tilbud på siden også for at give blikfang, og de nødvendigvis kommer til at ligge ind over billedet. Så i stedet valgte jeg at benytte vektorgrafik. Blå og orange er komplementærfarver, og derfor skaber de god kontrast og dynamik, når de bruges sammen. Dertil en gul farve til noget af teksten, og jeg fik en illusion af sodavandsis, og solskin ved stranden – perfekt til et sommerudsalg. For samtidig at inkorporere UV-jagt, brugte jeg camouflage i blå toner som baggrund for produkterne, og afrundede i toppen på en asymmetrisk måde, der giver en illusion af vandsprøjt – da der jo var tale om et dykkerfirma.

Forsiden