Design / Webudvikling · april 4, 2018 0

Fjordstudio design – version 3

I 2018 blev det tredje design af denne side til. Det skyldtes at jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville have en side der gav mig bedre muligheder for at vise mine webprojekter frem.

Det nye design var totalt minimalistisk, med flere fancy UI animationer (blandt andet menu-logoet der animerede om til et kryds når menuen åbnedes). Menu strukturen blev lavet fuldkommen om, så jeg konstant (undtagen på mobil) viste enkelte sider, jeg ønskede at fremhæve, og konstant skjulte resten bag hamburger-menuen. Det var mere fokuseret, og målrettet. Derudover blev CV-siden skrottet, og erstattet af et download-link til mit CV som PDF (hvilket gjorde at jeg ikke, hver gang jeg opdaterede mit CV, også skulle ændre det på siden – jeg skulle bare rette linket til).

Det var en god mulighed til at prøve nogle teknikker af, som jeg aldrig havde lejlighed til som led i mit arbejde. Og derudover var jeg egentlig også ganske tilfreds med resultatet. Der var begyndt at gå trend i minimalisme på daværende tidspunkt (og den er jo egentlig ikke rigtig overstået endnu), og jeg prøvede vel egentlig at ride med på bølgen.

Denne version af siden eksisterede indtil efteråret 2019, hvor jeg havde sagt mit job op og skulle til at finde ud af hvad mit næste skridt skulle være – i den forbindelse ønskede jeg en hjemmeside der også fungerede godt til freelancing.

Men denne tredje version af designet kan stadig tilgås på dette link – af nostalgiske årsager.