Design · marts 5, 2019 0

Design: Nebula logo

Mit gamernavn – og online pseudonym mange steder – er Nebula. Og videnskab har altid været en af mine passioner – særligt astrofysik og kosmologi.

Logoet blev designet fordi jeg havde en idé om at lave et nyhedssite der fungerede som aggregator for populærvidenskabelige artikler. Projektet selv er ganske vist (endnu) ikke blevet til noget, men logoet fik jeg da lavet. 😊

Design processen

Min første idé til logoet var, at bruge N’et i Nebula, med en sky over (Nebulas betydning). Men da jeg begyndte at skitsere det, blev det for detaljeret og klodset – og skyen endte med at være en cirkel. Cirklen fader til hvidt i toppen, som en art atmosfærisk effekt. Logoet kan enten bruges med hele navnet i tekst, eller kun med N’et, afhængig af behov.

Farven på logoet er en afdæmpet, blød lilla – der illustrerede farver i stjernetåger (Nebulae), eller skyer på himlen ved solnedgang.

Som en ekstra bonus, hvilket jeg egentlig ikke havde tænkt over da jeg skitserede logoet, har det en vis lighed med Pacman, hvilket jeg personligt kun synes gør det endnu federe.

Den simple version af logoet