Design / Webudvikling · august 19, 2019 0

Fjordstudio design – version 4

I august 2019, da jeg havde opsagt mit job, blev jeg enig med mig selv om, at det var på tide at gå siden efter. I lang tid havde jeg været for udbrændt til at holde indholdet opdateret, og langt de fleste af mine nyere projekter, var derfor slet ikke repræsenteret.

Desuden ønskede jeg at gøre det lettere for mig selv at vedligeholde siden – fremfor både at skulle vedligeholde et custom kontrolpanel, og selve sidens indhold. Derfor flyttede jeg siden til WordPress – og i samme ombæring skrev jeg alle tekster om, og oversatte dem fra engelsk til dansk. I mellemtiden var jeg nemlig flyttet sammen med min kæreste på landet på Midtfyn, og vidste at det ikke længere var aktuelt at søge job i udlandet, som jeg ellers tidligere havde holdt en dør på klem for.

Hvad angik designet, skulle det bringes ind i 2019, og oprindeligt havde jeg tænkt mig at bibeholde det tidligere indhold – men efterhånden som jeg skrev, gik det op for mig, at siden i mindre grad blev online CV, og i højere grad en freelancer-profil. Derfor kom der højere fokus på cases, og på hvordan et samarbejde om et projekt ville være struktureret i praksis. Til gengæld blev jeg som person tonet ned (om ikke fjernet, da det jo trods alt stadig var min personlige hjemmeside). Derudover blev der bygget en blog på – hvilket jeg ikke havde før – for at give mig en chance for at dele mine erfaringer fra de år jeg har arbejdet med webudvikling, webdesign og e-commerce. Dette var både for at hjælpe andre, der eventuelt stod med problemer jeg selv havde haft og fundet løsningen på tidligere – og for at have endnu en kanal gennem hvilken jeg kunne fremvise mine evner som udvikler. Det var med andre ord en større omstrukturering.

<3

Jeg synes selv at siden var et af mine absolut mest solide stykker arbejde, og jeg var rigtig stolt af den. Særligt slideren på forsiden, og det faktum at jeg endelig fandt ud af at udnytte whitespace og få skabt godt med luft mellem de forskellige elementer.

Men siden kunne ikke bevares i denne form. Jeg forlod nemlig IT-branchen efter et år i Helvede med dårlige arbejdsvilkår, mobning på arbejdspladsen, en stress sygemelding, nedlukning med hjemmekontor og diverse andre problemer. Ultimativt førte alle disse ting tilsammen til, at jeg ikke kunne se at IT-branchen var besværet værd. Hvad er pointen med at arbejde med noget man egentlig elsker, når arbejdet i sig selv får én til at hade det?

Så jeg sagde op i forsommeren 2020, for i stedet at søge ind på HA(jur.) uddannelsen. Og så blev siden ikke rigtig brugt, indholdet ikke rigtig opdateret, og jeg kunne ikke rigtig finde ud af hvad jeg skulle stille op med den.

Indtil nu. Du befinder dig nemlig på den femte version af siden lige nu! Den er nemlig genopstået som personlig blog om bl.a. teknologi – udover alle mine andre interesser. 😁