Kunst · februar 15, 2020 0

Maleri: “Lena Deltaet”

Størrelse: 1,8 x 1,3 m

Medie: Akryl på hørlærred

Jeg havde i lang tid drømt om at male satellit(inspirerede) billeder i stort format, men ikke gjort noget ved det grundende manglede tid og energi efter arbejde.

Det forestiller Lena Deltaet i Rusland, og har taget cirka tre uger at fuldføre.

Det er det største maleri jeg til dato har lavet.

Som bonus info kan jeg fortælle at det var meningen jeg skulle have holdt en kunstudstilling cirka en måned efter dette maleri blev fuldført, og at det var tanken at lave to andre (en anelse mindre) lignende billeder. Men disse billeder blev ikke til noget pga. stress over mit daværende arbejde, og udstillingen blev ikke til noget fordi den første Corona-nedlukning kom to dage inden ferniseringen… 🙄

Sådan kan livet spænde ben for én engang imellem.