Kunst · november 11, 2020 0

Maleri: “Overflow”

Størrelse: 24 x 30 cm

Medie: Akryl og floetrol på lærred

Da universitetet begyndte at lukke ned igen efter efterårsferien i 2020, fik jeg tid til at gå tilbage og se på nogle af de malerier jeg egentlig aldrig havde været tilfreds med. Dette var ét af dem.

Maleriet blev til som et eksperiment med “Dutch pour” teknikken, hvor man hælder fortyndet maling ud på lærredet og blæser det derhen man ønsker med en hårtørrer. Og resultatet var såmænd også blevet så dramatisk som jeg havde tænkt mig. Men baggrunden var helt plain grå, og der manglede bare ét eller andet.

Jeg malede baggrunden over, og tilføjede flere nuancer til den. Derudover tilføjede jeg skjortekraven. Og det bandt virkelig motivet sammen og skabte noget dybde der manglede før.

Billedet illustrerer følelsen af at være totalt overvældet af nye informationer og af at skulle have mange bolde i luften på én gang.