Kunst · januar 10, 2021 0

Tegninger: Turner parafraser

Størrelse(r): 12 x 18 cm

Medie: Pastelblyant på papir

Efter at have fået nye pastelblyanter i julegave fik jeg lyst til at vende tilbage til tegning et stykke tid. J. M. W. Turner har altid været en af mine yndlingsmalere, og jeg besluttede at teste blyanterne ved at lave en række parafraser over hans værker. Det blev til 14 i alt i løbet af januar måned.

12 af tegningerne

Jeg valgte at arbejde i et mindre format fordi det var mindre tidskrævende, og let kunne passes ind imellem min eksamenslæsning. Derudover tænkte jeg at det ville være mere motiverende hurtigt at få lavet en serie af værker færdig, frem for at køre fast i et større projekt, som jeg havde gjort et par gange i årets løb.

Derfor blev det til en serie på 14 billeder – hvert billede en parafrase over et af mine foretrukne Turner malerier. 12 er vist ovenfor, og 2 i større format herunder:

Parafrase over Turners “The Pass of St Gotthard”
Parafrase over Turners “Peace – Burial at Sea”