Kunst · januar 28, 2021 0

Malerier på træklodser

Medie: Akryl på træ

Størrelse: ca. 20 x 20 x 5cm

Disse malerier blev lavet på stykker af det spærtræ vi havde til overs efter at have forstærket tagkonstruktionen på huset. Det var dels ud fra nødvendigheden af at bruge forhåndenværende materialer til at male på, og dels fordi jeg godt kan lide måden træstrukturen ses gennem malingen. Jeg synes virkelig det bidrager til at gøre motiverne mere levende.

Træklodserne er malet på alle sider, og malerierne er dermed videreført på begge sider samt kanterne, som det også kan ses herunder. Det betyder at de kan placeres på et bord som dekoration frem for at skulle hænges op – og motiverne varierer selvsagt en smule afhængig af hvilken side man vender til, så klodserne kan vendes og drejes alt efter hvilken vinkel og version af motivet man foretrækker at se.