Nyheder · april 4, 2021 0

Velkommen til den nye version af Fjordstudio!

Weeeee….!

Det er lidt af en lettelse endelig at komme hertil. Jeg har brugt flere måneder på at afveje mine interesser, og hvad jeg bedst kunne benytte domænet til. Der var ingen grund til at siden kun skulle handle om webudvikling længere eftersom jeg (heldigvis) er på vej væk fra branchen. Men hvad skulle den så handle om?

Jeg er en person med mange forskellige – ofte kreative – interesser. Og jeg kunne sagtens få siden til at stritte i 117 forskellige retninger. Det er en kamp uden lige at holde fokus. 😂

Men jeg er blevet enig med mig selv om, at siden skal være mit personlige space hvor jeg viser lidt af alle de projekter jeg har gang i frem: Webudvikling, design, kunst, litteratur, DIY. En art online showroom.

Alt for længe har jeg forsøgt at splitte mig selv op i handy små bidder: Kunstner ét sted, digter et andet sted, webudvikler et tredje sted – hvilket var ekstremt forvirrende og unødigt stressende.
Hvorfor egentlig skjule at man kan mere end det man normalt skriver på sit CV? Det er da egentlig fjollet.

Så velkommen til det kreative, organiserede kaos der er mit hoved.

Og ja, inden nogen finder på at påpege det, så kan jeg sagtens se ironien i, at jeg ikke selv har lavet sidens design. Sandheden er at jeg ikke gad. 😁 Og hvorfor skulle jeg også, når der er så mange fede, gratis designs tilgængelige efterhånden? Skomagerens børn går barfodede… 🤭

Anyway, jeg håber at få lagt noget indhold op snarest, og at I gider at se på det. Hvis ikke, så gider jeg i hvert fald godt selv! 😆

Hav en fantastisk dag,
K-M