Min baggrund

Mit navn er Katrine-Marie Burmeister, og jeg har en passion for at udvikle brugervenlige webløsninger.

Jeg har en baggrund som frontend udvikler og e-commerce manager, og dermed en solid og bredt funderet viden om e-handel. Jeg har arbejdet med både open og closed source e-handels platforme, og med mange forskellige typer virksomheder og webshops.

For tiden er jeg ansat i et web – og online marketingbureau, hvor jeg udvikler og implementerer design templates til e-handels platforme, samt opsætter løsninger til kunder.

Codemotion Amsterdam 2016
Codemotion Amsterdam 2016 – jeg sidder i midten med en kaffekop.

Min baggrund

Jeg har arbejdet med webudvikling og e-commerce management i sammenlagt 10 år – både før og efter min uddannelse som webintegrator. Før, som freelancer. Efter, i virksomheder.

Jeg har arbejdet på mange forskellige projekter – både grafisk i form af flyers, foldere, kataloger og logoer – og web, i form af websites, webshops, kampagnesider og online kataloger. Langt størstedelen af opgaverne ligger dog indenfor udvikling af løsninger til e-commerce.

Udover mit arbejde har jeg også en håndfuld Open Source projekter jeg vedligeholder. Det drejer sig primært om JS utilities, og WordPress plugins.

I min fritid er jeg billedkunstner, digter og webredaktør – jeg udgiver mine digte og tanker om digtekunst på fjordscene.com, og mine malerier kan ses på Galleri Gulfeldt.

Derudover arbejder jeg på også at få et online foto-galleri op at køre i starten af det nye år.

Hvis du har et spændende projekt i støbeskeen, jeg kunne hjælpe dig med, hører jeg gerne fra dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

Karriere foto reel

Er du interesseret i et samarbejde?