Min baggrund

Mit navn er Katrine-Marie Burmeister, og jeg har en passion for at udvikle brugervenlige webløsninger.

Jeg har en baggrund som frontend udvikler og e-commerce manager, og dermed en solid og bredt funderet viden om e-handel. Jeg har arbejdet sammen med mange forskellige typer af virksomheder, på projekter der varierede fra oprettelse af helt nye webshops til optimering af eksisterende.

Vigtigst af alt har jeg – under min tidligere ansættelse som frontend udvikler hos OnlinePlus – stået bag udviklingen af 5 premium webshop designs til HostedShop platformen (Smartweb, Scannet, Wannafind og Dandomain).

Codemotion Amsterdam 2016
Codemotion Amsterdam 2016 – jeg sidder i midten med en kaffekop.

Min baggrund

Jeg har arbejdet med webudvikling og e-commerce management i sammenlagt 10 år – både før og efter min uddannelse som webintegrator. Før, som freelancer. Efter, i virksomheder. Og nu igen som freelancer.

Jeg har arbejdet på mange forskellige projekter – både grafisk i form af flyers, foldere, kataloger og logoer – og web, i form af websites, webshops, kampagnesider og online kataloger. Langt størstedelen af opgaverne ligger dog indenfor udvikling af løsninger til e-commerce.

Udover mit arbejde har jeg også en håndfuld Open Source projekter jeg vedligeholder. Det drejer sig primært om JS utilities, og WordPress plugins.

I min fritid er jeg billedkunstner, digter og webredaktør – jeg udgiver mine digte og tanker om digtekunst på fjordscene.com, og mine malerier kan ses på dekomaler.dk.

Hvis du har et spændende projekt i støbeskeen, jeg kunne hjælpe dig med, hører jeg gerne fra dig, så tøv ikke med at tage kontakt.

Karriere foto reel

Er du interesseret i et samarbejde?